Bedrijfsuitje/Teambuilding

hattem klein leemkuleEen dag ongedwongen met elkaar op stap gaan, kan bijdragen aan een prettige sfeer en een betere samenwerking binnen u team. In sportkleding zijn we allemaal gelijk en is er geen verschil in functies meer.

 

Bij MTB sportief  ruilt u het kantoor of andere werkplek om, voor een van de mooiste Natuurgebieden van Nederland. Wij maken gebruik van diverse start locaties in het Gooi of op de Utrechtse Heuvelrug.

 

Mountainbiking is voor jong en oud en niet zwaar belastend voor de gewrichten. Hierdoor is mountainbiken goed te doen voor de meeste mensen. MTB sportief organiseert, en stelt samen met u het programma en arrangement samen. Wilt u alleen mountainbiken of uitgebreid lunchen en dineren, alles is bespreekbaar.

 

Onderleiding van een gecertificeerde mountainbike instructeur, worden de basistechnieken van het mountainbiken op een leuke speelse manier aangeleerd. Hierna word er gezamenlijk een een leuke mountainbike tocht gereden. Hierbij ligt de nadruk op plezier, gezelligheid en een informele sfeer.

hattem klein

Wanneer u een bedrijfsuitje of teamdag  bij ons boekt, weet u zeker dat er nog lang over nagepraat gaat worden.

 

Interesse ? wij bieden u graag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact met ons op via het Contactformulier.

 

 

 

hattem fietspad