MTB-Grow project


Leer beter mountainbiken met dit leuke opleidingstraject. In een reeks van drie verschillende clinics geven wij je skills een dikke boost. Deze clinics zijn iedere keer op een andere locatie en met andere mountainbike technieken, die je aan gaat leren. Door deze variatie zijn de clinics afwisselend en erg leerzaam.  Tijdens het project wat we voor beginnende en gevorderde mountainbikers hebben, leer je ook andere mensen kennen met wie je gezellig kunt afspreken om samen te gaan rijden.

Omdat sommige technieken veel oefening vereisen krijg je ook nog  oefeningen mee naar huis en ondersteunen wij je waar nodig. Tijdens de Trail-Rides kun je het geleerde in de praktijk brengen en zullen wij je nog bijstaan met tips om je rijstijl te verbeteren.


MTB-Grow project datums 2024

  • 14 januari clinic  1/2 Tafelberg Blaricum.
  • 17 februari clinic 2/3, La Place Laren.
  • 25 februari social ride Nijmegen 
  • 16 maart social ride Kleve Duitsland
  • 25 maart clinic 3/4, woensberg Blaricum

De clinic en social rides zijn ook los te boeken voor het normale tarief van €45 voor de clinic en €15 voor een social ride.

 

Technieken niveau 1/2: Basishouding, Remmen, Noodstop, Klimmen, Dalen, Balans, Sure place , Obstakels, Valtechniek, Bochten, MTB hopper, Switchbacks, Drops, Powerkick, Mulzand en kleine storingen mountainbike oplossen.

Technieken niveau 3: Technisch klimmen, Steile ruwe Afdalingen, Balans, Hogere drops, Manual, Obstakels, Switchbacks, Remmen, Sure place,  MTB hopper,  Snelle bochten en E.H.B M (eerste hulp bij mountainbiken)

 

Prijs €160 p.p.