Mountainbike Clinic: Door het volgen van een mountainbike clinic krijg je meer controle en plezier in het mountainbiken. Door deze controle ben je in staat om meer te ontspannen, waardoor je openstaat voor nieuwe uitdagingen en nog meer kunt genieten van deze prachtige sport. Om de veiligheid en het plezier zoveel mogelijk te waarborgen hebben wij onze clinics, in verschillende niveaus ingedeeld en werken wij alleen met gecertificeerde mountainbike instructeurs.

Wij bieden vier verschillende niveaus aan, van starter tot aan expert. Ieder niveau staat op zichzelf en verschilt van inhoud,  intensiteit en leeromgeving. Wat al onze clinics wel met elkaar gemeen hebben is plezier, leren, uitdaging en genieten.

Clinic of training: Bij een clinic leer je op een speelse manier de basis en/of gevorderde technieken van het mountainbiken aan, passend bij het gewenste niveau.  Een training is een doelbewuste en doelgerichte afwisseling tussen arbeid en rust met het oogmerk om een gewenste conditie te verkrijgen of te behouden. Een training is dus altijd specifiek, meer over onze trainingen klik hier.

Wil jij weten welke niveau Mountainbike Clinic bij je past, klik hier, voor een indicatie.

Privé Clinic: Wil jij je fietsmaatjes verassen en een boost geven aan je skills, wij geven ook personal training. Samen met jou maken wij een plan en gaan aan de slag met de technieken waar jij graag aan wilt werken. Tijdens deze privé clinic maken we gebruik van een training analyse app, door gebruikt te maken van dit hulpmiddel boek je snel vooruitgang en zetten we samen de puntjes op de i.

Groepsclinic: Gezellig met je vrienden of collega’s een clinic mountainbiken volgen op jullie gewenste niveau, locatie en datum. Wij verhuren ook mountainbikes en kunnen ook een combinatie aanbieden tussen een clinic en een leuke tocht.

Agenda: Voor een overzicht van al onze geplande clinics, tochten en reizen klik hier  

 

Contact