Bedrijfsuitjes

Een dag ongedwongen met elkaar op stap gaan, kan bijdragen aan een prettige sfeer en een betere samenwerking binnen uw team. In sportkleding zijn we allemaal gelijk en is er geen verschil in functies meer.

 

Bij MTB sportief ruilt u het kantoor of andere werkplek om, voor een van de mooiste Natuurgebieden van Nederland. Wij maken gebruik van diverse startlocaties in het Gooi de Veluwe  of op de Utrechtse Heuvelrug.

 
MTB sportief organiseert en stelt samen met u het programma en arrangement samen. Wilt u alleen mountainbiken of uitgebreid lunchen of dineren, een bedrijfsuitje is altijd maatwerk.

 

Wat gaan we doen ?Onderleiding van gecertificeerde mountainbike instructeurs worden er tijdens een mooie tocht de basistechnieken van het mountainbiken aangeleerd. Dit doen we op een leuke speelse manier waarbij de nadruk op plezier, gezelligheid en een informele sfeer ligt.

Opzoek naar afwisseling!

Door onze samenwerking met Vesting Adventure in de middeleeuwse Vestingstad Naarden kunnen wij een afwisselend arrangement aanbieden. De activiteiten die wij extra kunnen aanbieden zijn: Steppen, boogschieten gps-speur wandel en fietstochten. Deze arrangementen kunnen we samen met een eventueel ontvangst lunch of uitgebreide diner aanbieden.