Mountainbike weekend, Kellenwald-Edersee.

 

Edersee normaal licht

Dit prachtige natuurgebied is bij Unesco erkent als Heritage nationaal park. Dit is niet voor niks, in deze regio vind je een van de mooiste en afwisselende berglandschappen van Duitsland. Door de variatie van de ongerepte oerbossen, sprankelende meren en leuke authentieke dorpjes waan je je zelf in een prachtig schilderij.

Hier ga je het echte mountainbiken ervaren, onze gidsen begeleiden je over de mooiste  en uitdagendste trails en single-tracks van dit gebied.

 

Tijdens deze avontuurlijke mountainbike reis maken we  gebruik van een veerpont en kabelbaan om ons te verplaatsen.

Edersee bootedersee kabelbaan

 

 

 

 

 

 

 

 

Programma

 • Vrijdag: vanaf 12.oo uur bent u welkom op het park, nadat u bent omgekleed op u kamer start om 14.00 uur de mountainbike tocht van ongeveer 27km. Tijdens deze tocht krijg je nog tips en tricks van onze gidsen, en kunnen de noodzakelijke MTB-technieken nog geoefend worden. Na een heerlijke douche staat er om ongeveer 19.00 uur een smakelijk warm buffet voor u klaar.
 • Zaterdag: Vanaf 8.00 uur kunt u gebruik maken van het  ontbijt buffet, om 9.30 uur starten wij met de langste tocht van dit weekend 52km. Tijdens deze tocht verplaatsen wij ons ook met een veerpontje en kabelbaan*. Adrenaline is bij deze tocht verzekert, maar wij bieden ook de mogelijkheid om het wat rustiger aan te doen. Na deze spectaculaire en prachtige tocht kunnen wij onze energie voorraad weer aanvullen met een heerlijk warm grill-buffet.
 • Zondag: Na lekker ontbeten te hebben bij het buffet, maken wij een schitterende tocht van ongeveer 30km. In deze tocht zit een leuke klim van ongeveer 3km,  na deze klim kom je in een ware rollercoaster. Hier heb je het voor gedaan, puur genieten. Na deze prachtige tocht is het nog douchen inpakken en kunnen we nog gebruik maken van een gezamenlijke lunch* en moet we helaas om ongeveer 13.30 uur weer afreizen naar Nederland.

karte2

Ligging: Nationaal park kellerwald-Edersee ligt op 375km afstand vanaf Hilversum, in de regio Hessen in Duitsland.

Wie kan er mee? Omdat de omgeving heuvelachtig  en sommige stukken erg technisch zijn is dit arrangement alleen voor deelnemers met minimaal technisch en fysieke conditie niveau 2, zie indicaties. Er wordt met een sportieve en actieve groep gereden, bij voldoende belangstelling kan er nog een derde groep bij komen.

Verblijf: Wij verblijven in de voormalige boerderij Edertaler Hof. Hier hebben wij ruim opgezette kamers en appartementen  die van alle gemakken zijn voorzien. Zoals: toilet, douche en verwarming.

 

 

Inhoud arrangement                                                            

stuwmeer

 • Datum
 • Inclusief verblijf hotel
 • Inclusief 2 maal ontbijt
 • Inclusief 1 warm buffet, 1 warm grill buffet.
 • Inclusief  ticket veerpont en kabelbaan.
 • Inclusief begeleiding.
 • Minimaal 8 deelnemers.
 • Exclusief drankjes en reis.
 • Deze exclusieve  mountainbike reis bieden wij aan voor €199,p.p

 

 

Inschrijven / contact Klik hier

 

edersee uitzicht meer

edersee kasteel

 

 

 

 

 

 

ederssee uitzicht met bike