MTB trekking driedaagse door Nationaalpark de Eifel 21, 22 en 23 april 2017.

Het Nationaalpark de Eifel is een gebied ten groote van 110 vierkante kilometers (15.000 voetbalvelden) en bestaat uit Bos, water en veel hoogte verschillen. Deze prachtige omgeving wisseld constant en is een echte uitdaging voor de mountainbiker.

MTB sportief organiseerd in samenwerking met Holland MTB-tours een driedaagse trek tocht door dit prachtige gebied wat op nog geen 270km vanaf Utrecht ligt. Tijdens deze avontuurlijke tocht wordt de baggage van Hotel naar Hotel gebracht.

Programma:

Aankoms op vrijdag 21 april , auto parkeren en de baggage in onze volg auto plaatsen, omkleden en de eerste tocht van ongeveer 36km en 9oo hm gaan rijden. Aangekomen bij het hotel Perlenau in Monschau, lekker douchen omkleden en gezamelijk sterke verhalen vertellen tijden een heerlijk verdiende maaltijd .

Zaterdag: Na een goed duits ontbijt de baggage in de bus zetten en dan beginnen we aan de zwaarste etappe, ongeveer 50/60 km en 1300/ 1500 hm. Deze tocht voert ons richting Nidiggen, waar een prachtig gebied ligt met gave trails. Wanneer we moe maar zeker voldaan aankomen bij ons nieuwe hotel ratskeller in Nideggen, hier kunnen we de Bike en ons zelf weer een beetje oplappen. In de avond staat er een heerlijk Duitse maaltijd voor ons klaar.CIMG5283 kopie

Zondag: De benen zullen nog wel zwaar voelen van de voorgaande dag maar na het ontbijt gaat de baggage weer in de bus en gaan wij de laatste tocht rijden. Na ongeveer 34km en 800hm komen wij weer aan bij het startpunt van dit mooie avontuur. Na het knuffelen en de baggage overpakken vertrekken wij weer moe maar zeker voldaan richting Nederland.

 

 

Deze MTB-trektocht is inclusief:
· Begeleiding
· Twee hotel overnachtingen
· Ontbijt en avondeten
· Bagage transport
· Toeristen belasting

Maar exclusief:
· Vervoer vanaf Nederland
· Drankjes
· Lunch

De prijs van dit mooie avontuur is 249 euro p.p

Let op: Maximaal 18 deelnemers, alleen de aanmeldingen via ons aanmeldformulier tellen. Dus niet de aanmelding op facebook.

Na de aanmelding heeft u 14 dagen de tijd om het voorschot van 149 euro over te maken op onze rekening NL19 INGB 0687 4434 31.

Wanneer we na 14 dagen geen aanbetaling hebben ontvangen, wordt de plek weer opnieuw aangeboden.

MTB sportief heeft het altijd het recht om de tocht aan te passen of te veranderen indien dit noodzakelijk is.

Inschrijven kan bij de onderstaande link.

https://form.jotformeu.com/53315458163354