Bike tours & travel

klein03Het is alweer een jaar of 20 geleden dat ik werd besmet met het fietsvirus. Ik ging op aandringen van mijn vriendin een fietsvakantie doen in Portugal, ik had geen idee wat me te wachten stond. Maar die vrijheid en het sportief buiten bewegen, ik was helemaal om. Nu 20 jaar later en vele fietstochten en kilometers rijker ben ik nog steeds op de mountainbike te vinden. Er is geen vakantie die ik zonder fiets door breng.  We zijn net weer terug van een fietsvakantie door Indonesië, fantastisch wat een belevenis. Op de fiets ruik en proeft je het land en zijn cultuur, elke dag is een groot avontuur.  Ik wil nog meer…veel meer. Trans-Alp, via claudia augusto enz,   Maar een rondje Zuiderzee, is wat mij betreft ook al een geweldig  leuk avontuur.

 

Voor avontuur hoef je niet ver weg Nederland heeft prachtige natuurgebieden zoals de mtb tocht 037 (Kopie)Heuvelrug, Veluwe of Limburg. MTB sportief bied leuke uitdagende toertochten aan onderleiding van ervaren gidsen. Tijdens onze sportieve toertochten hoef je je niet druk te maken of je op de goede weg , onze gids begeleid je de hele tocht door en lost zonodig kleine storingen aan je fiets op. Hier door kun jij volop genieten van de route, omgeving en het mountainbiken.

 

Regelmatig bezoeken wij voor een sportief weekendje mountainbiken onze omliggende buurlanden zoals b.v de Ardennen, Sauerland , Eifel en Luxemburg. In deze landen vind je rust maar ook uitdagende tracks met veel hoogte verschil in prachtige natuurgebieden, heerlijk om de benen eens goed aan het werk te zetten. Hieronder vind je meer info over de mountainbike weekenden en sportieve toertochten.

 

Reizen en sportieve tochten

 

Fietsen is voor mij vrijheid, wat betekent het voor jou.